Omställningsmaskinen

Låt oss studera din verksamhet och ge dig förslag på hur du eller din organisation kan ställa om till fria lösningar. Boka en tid och låt Omställningsmaskinen ge ett förslag!

Omställningsmaskinen logotyp

Omställningsmaskinens fria programvaror erbjuder trygga alternativ där er information inte läggs i händerna på någon annan. Vi tror på ett fritt internet!

Vi hjälper dig och din organisation att kommunicera och planera utan att er information läggs i händerna på någon annan.

Ordna videomöten, lagra gemensamma filer och samarbeta i redigeringsprogram – allt med fria programvaror och öppen källkod.

Våra servrar drivs av grön energi. Tillsammans kan vi forma kollektiva alternativ som är både effektiva och klimatsmarta!

Omställningsmaskinen – för dig som inte gillar den kommersiella sidan av internet.

Några exempel på fria programvaror som vi rekommenderar.

Gemensam redigering: Collabora Online

Lagring för delning: Nextcloud

Videomöten: Jitsi Meet

Bokföring: Fribok

Formgivning: Scribus

Office: LibreOffice

Beskriv vad ni har för behov

Efter att ni fyllt i formuläret så kontaktar vi er. Ni kommer få ett kortfattat gratis förslag på lämpliga lösningar med fria programvaror och möjlighet att boka tid för en noggrannare kartläggning.


    VideomötenGemensam redigeringLagring för delningUtvecklingAdministreringUtbildningWebbhotellDomännamnWebbsidesutvecklingVPSCo-location

    What is 7 + 2


    Bevisa att du är människa genom att välja lastbil.