Nyheter

Våra nyheter

 • Butiken: Disktrasor du kan koka och kompostera

  I vår butik kan du nu beställa disktrasor med tryck. De är gjorda av svensk pappersmassa och kan komposteras efter användning.


 • Version 5 av ritprogrammet Krita är släppt

  En ny version av det vitt använda ritprogrammet Krita släpptes i december. Bland de nya funktionerna märks bland annat en förbättrad hantering av olika resurser såsom penslar och paletter, nya målarverktyg, hantering av storyboards och förbättrade funktioner för animering. Läs om förbättringarna i Krita version 5.


 • Nextcloud rekommenderas för svenska myndigheter

  I en rapport med representanter från åtta olika myndigheter beskrivs Nextcloud som en rekommenderad lösning. Nextcloud används redan av exempelvis Transportstyrelsen i Sverige. Läs rapporten.


 • Vägen mot Fribok 3.0

  Det är en del stora funktionerna som är på gång för version 3. Blanda annat är det: stöd för kommande SIE-format version 5 Kvittohantering och automatisk bokföring av kvitton från foto/inskannade eller mottagna via mejl stöd för PSD2 d v s bokföring av genomförda transaktioner på bankkonto(n) Integrationer mot skatteverket för arbetsgivardeklaration Andra integrationer, t… Fortsätt läsa Vägen mot Fribok 3.0


Blogg